Tohle nevyžehlíš : román - Svobodová, Blanka, 1984- (Klokan (Alpress), 2016)
Miluji Tomáše. A Tomáš miluje mě. Vím to, jasná věc! Tak proč se teď válí se svou dcerou a ex někde u moře, zatímco já trčím doma a společnost mi dělá maximálně sedmička červeného? Po jeho návratu z dovolené je rázem všechno jinak. A ex mi to dává sežrat. Pohádka končí a začíná život připomínající jízdu na horské dráze