Vládce noci - Morrell, David, 1943- (Klokan (Alpress), 2016)
Thomas De Quincey se stane svědkem zločinu ve vlaku na nově vybudované železnici. Jde o vraždu, tak děsivou, že poznamená celou společnost. De Quincey a jeho nezkrotná dcera Emily tentokrát čelí nejbezohlednějšímu nepříteli. V sázce nemůže být víc, než je: srdce viktoriánské společnosti a De Quinceyho zmučená duše. Nakladatelská anotace.