Druhá oběť - Slaughter, Karin, 1971- (for the Czech Republic edition by HarperCollins Polska sp. z o.o., 2016)
Další z psychologických thrillerů o zvláštním agentovi a vyšetřovateli Willu Trentovi. Tentokrát do vyšetřování případu mrtvého policisty zasahují rodinná pouta, která navíc narušují i vztah Willa a jeho přítelkyně Sáry.