Fiorella a dům ztracených duší : dobrodružství dcery dvorního alchymisty císaře Rudolfa II. - Vondruška, Vlastimil, 1955- (MOBA, 2016)
Další napínavý detektivní příběh alchymistovy dcery Fiorelly a dvou jejích kamarádů z doby vlády císaře Rudolfa II. Tentokrát řeší záhadu domu U Bezhlavého kohouta. Pro čtenáře od 10 let.