Pod povrchem - Robinson, Stacy (Ikar, 2016)
Na první pohled dokonalá rodina - bohatý podnikatel Michael, jeho krásná žena Claire a jejich sedmnáctiletý talentovaný syn Nicholas. Jenomže idyla bere za své ve chvíli, kdy se Nicholas předávkuje drogami a upadne do kómatu a Michael, kvůli němuž se Claire vzdala vlastní kariéry, chce svou ženu opustit..