Pravidla lásky - Roberts, Nora, 1950- (Harper Collins, 2016)
V románu Správná cesta je hlavní hrdinka Morgan na dovolené na ostrově Lesbos přepadena. Útočníkem je místní úspěšný podnikatel. Přes prvotní vzájemnou averzi a podezření ze zločinu, vzniká mezi oběma hrdiny citové pouto. V druhém příběhu podlehne šerifka a advokátka z amerického maloměsta kouzlu holywoodského producenta, kterého zadrží pro banální přestupek. Ač oba považují svou známost pouze za nezávazný flirt, vzájemná přitažlivost je silnější než oba protagonisté předpokládali.