Vášeň a strach - Roberts, Nora, 1950- (Harper Collins, 2016)
Dvojí obraz Ariel je úspěšná herečka, která má ráda život a užívá si ho plnými doušky. Zahrát si krutou bývalou manželku známého scenáristy Bootha DeWitta v jeho autobiografickém filmu je role, která se neodmítá. Nejenže může prokázat své herecké schopnosti, ale především pracovat s člověkem, jehož už dlouho obdivuje. Booth se však dávno zařekl, že s herečkami nechce mít nic společného! A tak Ariel, která se s děsivou přesností zhostila hlavní role, nevěří ani slovo. Přesto ho k ní něco přitahuje. Je na Ariel, aby ho naučila vidět vřelou a otevřenou ženu, jakou doopravdy je, a ukázala mu, že i on se může znovu zamilovat. Pohyb v temnotěSlavná hudební skladatelka Maggie se po smrti manžela rozhodne opustit Los Angeles a nastěhuje se do starého domu u Morganvillu na východním pobřeží. Cliff, majitel firmy, kterou si najme na úpravu pozemku, i přes to, že to mezi nimi jiskří, pochybuje, že tu Maggie vydrží déle než měsíc. Jenže pak je odhaleno deset let staré tajemství bývalých majitelů domu. Maggie se ocitá ve víru událostí, které jí znepříjemňují klidné dny na venkově i počínající vztah s Cliffem. Kdo z místních byl zapleten do vraždy bývalého majitele? Má s ní něco společného i Cliff?