Summer Hill. - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2016)
První díl nové série nás zavede do Summer Hillu, malého městečka, kde hlavní roli hraje láska, a to na pozadí inscenace Pýchy a předsudku od Jane Austenové. Seznamte se s Elizabeth Bennetovou.