Na konci aleje - Stýblová, Valja, 1922- (Šulc - Švarc, 2014)
Na postavě bývalého berního úředníka ztvárňuje autorka radosti a strasti lidí v domově důchodců i mimo něj a ukazuje, jak složitá je seberealizace člověka v nejzazším úseku života