Trenér - Grisham, John, 1955- (Euromedia, 2016)
Mistr dramat ze soudních síní nás zavádí tentokrát na zelená pole amerického fotbalu, do míst, kde se za vášnivého pokřiku z tribun odehrávají dramata sportovní i lidská. Neely Crenshaw se vrací do Messiny, svého rodného městečka. Zažil tu okamžiky slávy jako hráčská hvězda, kvůli slávě tady však též přišel o životní lásku a vášeň pro sport mu paradoxně rozbila i sen o profesionální dráze - stačilo jedno vážné zranění ...