Vzácné dary - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2016)
Veronique Parkerová je oddanou matkou a svůj život zasvětila svým třem dcerám. Je jim o to blíž, že je rozvedená a vychovává je sama. Ale když její bývalý manžel zemře a zanechá svým dcerám neuvěřitelné dědictví, nic už nebude jako dřív. Vzácné dary, mezi nimiž je tajemný obraz i zámek v jižní Francii, vedou k šokujícímu odhalení z minulosti. Veronique a její dcery se vydají na úžasnou cestu přes Řím, Paříž, New York a Benátky a během ní se jejich osud změní víc, než si uměly představit