Palác zářícího měsíce : bezvýznamná konkubína - Randel, Weina Dai (Klokan (Alpress), 2016)
Portrét starověké Číny - kde láska, ambice a věrnost mohou znamenat život i smrt - a ženy, která říši neochvějně vládla. Jako konkubína dostává Mei jednu tvrdou lekci za druhou, přesto jí svitne jiskřička naděje na splnění pozoruhodné věštby. Když potom palác rozdělí vzpoura, zamilovaná Mei dá v sázku příliš mnoho