Karolína : stručný životopis šestnáctileté - Procházková, Iva, 1953- (Mladá fronta, 2015)
Příběh současné dívky, která se v době přijetí na konzervatoř ohlíží za svým životem. Vzpomíná na své dětství a vyrovnává se se svou první láskou