Sirotek č. 8 - Alkemade, Kim van (Baronet, 2016)
V románu Sirotek č. 8 inspirovaném skutečnými událostmi vypráví Kim van Alkemade fascinující příběh Rachel Rabinowitzové, která si musí vybrat mezi pomstou a milosrdenstvím, když jako dospělá žena znovu narazí na lékařku, která ji coby malou holčičku podrobovala nebezpečným lékařským experimentům