Černá skříňka - Connelly, Michael, 1956- (Domino, 2013)
Je rok 1992 a Harry Bosch se ocitá ve víru pouličních výtržností, které paralyzovaly celé Los Angeles. Město je vydáno napospas lidem, kteří si myslí, že teď už je dovoleno všechno: ničit, rabovat... a třeba i vraždit. Jednou z obětí je i mladá dánská reportérka, přezdívaná Sněhurka. Bosch se pokusí její vraždu vyšetřit, ale případ je mu záhy odebrán a zůstává nevyřešený. O 20 let později Harry už jako elitní detektiv získává nové důkazy, které by mohly smrt krásné Dánky objasnit..