Deník vydržované ženy - Poncarová, Petra (Brána, 2015)
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Žaneta je zlatokopka, která žije společně s ambiciózním mužem, jemuž se maximálně podřizuje, aby si udržela svůj příjemný a bezstarostný život. Jejich soužití je víceméně „oboustranně výhodnou smlouvou“ za určitých, jasně daných pravidel. Žaneta mu dělá zázemí, poskytuje sex, předvádí se na večírcích a mezi přáteli. Stane se jeho manželkou, nebo vyjde na světlo skutečná pravda?