Případ Pelikán - Grisham, John, 1955- (Knižní klub, 2014)
Ve Washingtonu jsou v průběhu jedné noci zavražděni hned dva soudci Nejvyššího soudu. Mladou, atraktivní a vysoce inteligentní studentku práv Darby Shawovou případ zaujme a s nebývalo vervou se pustí do jeho objasňování. Sepíše zprávu, která se dostane až na místa nejvyšší, kromě jiného do Bílého domu. Od toho okamžiku se Darby ocitá v nebezpečí života a několikrát unikne smrti jen o vlásek