Moja, Tatu a tiplíci : gorilí pohádky - Bobek, Miroslav, 1967- (Radioservis, 2015)
Napínavé i humorné příběhy slavné gorilky Moji a jejího mladšího brášky Tatua. Texty autora projektu Odhalení Miroslava Bobka a scénáristky Terezy Šefrnové volně navazují na jejich předchozí úspěšnou knížku Moja a páv. Doplněno mnoha celostránkovými fotografiemi a obsáhlým doslovem pro zvídavé děti i dospělé. Výtěžek z prodeje je určen na podporu ochrany goril nížinných ve střední Africe