Bobky od Bobka : ze zápisníku ředitele zoo - Bobek, Miroslav, 1967- (Jan Vašut, 2012)
Ze zápisníku ředitele zoo se dozvíte mnohem víc než jen to, jak se autor vypořádal s žertíky ohledně svého jména. Pozve vás do velice zajímavé restaurace. Společně pak zavzpomínáte na zvířecí hvězdu Moju, naučíte se, jak se správně nanáší make-up podle poslední zoo módy a nahlédnete do sexuálního života kaloňů. Budete v té nejlepší společnosti! Seznámíte se s Eberhardem, Arankou, Bikirou a Kvídou a mnoha dalšími celebritami. A určitě ještě nevíte, kdo je Otorongo...