Su-jok : prstoterapie : pomozte sobě i svým blízkým! - Park, Jae Woo, 1942-2010 (Eugenika, 2016)
Kniha o prstoterapii jako o ucelené léčebné metodě umožňuje, aby se čtenáři podrobněji seznámili s nejdokonalejšími systémy podobnosti prstů, jež se vyznačují rychlými a přesnými účinky. Prsty na rukou a nohou představují samostatný samoregulační systém, který člověku dala sama příroda k uchování jeho zdraví. Hlavní předností této terapie je její dostupnost a vysoká účinnost