Fakt chci tak moc? - Clarkson, Jeremy, 1960- (Argo, 2016)
Jeremy Clarkson, jedna z nejznámějších televizních osobností a bývalý moderátor motoristického pořadu Top Gear je velmi bystrý a taky vtipný novinář a publicista. Výbor z jeho článků představuje českému čtenáři pomyslnou a velmi vysokou laťku psaní nejen o autech, ale i o jiných příjemných i otravných jevech našeho každodenního života