Tajný život stromů : co cítí a jak komunikují : objevování fascinujícího světa - Wohlleben, Peter, 1964- (Kazda, 2016)
Lesník Peter Wohlleben spojuje ve fascinujících příbězích o netušených schopnostech stromů nejnovější vědecké poznatky se svými vlastními bohatými zkušenostmi. Ve stínech hvozdů nám tak osvětluje mnoho překvapivého a otevírá oči tak, abychom i my mohli objevovat jejich životní cesty a tajemství.