Zapomenutí sérioví vrazi - Morrow, Jason Lucky (Knihy Omega, 2016)
Kniha přináší deset pravdivých šokujících případů, které pobouřily celou Ameriku. Některé z nich ležely zapomenuté a nevyřešené celá desetiletí. Patří mezi ně: Jack Slugger, sériový vrah, který pronásledoval ženy po ulicích Denveru a vraždil je obuškem ; vrah, který na Floridě sekerou zavraždil manželku a dítě ; psychopat a zabiják, který se posmíval veřejnosti i policii posíláním šifrovaných zpráv dlouho předtím, než tak činil kalifornský Zodiac ; dva sérioví vrazi pocházející z jedné rodiny ; krásná, mladá dívka, která zastřelila studenta z cizí země z velmi bizarního důvodu ; lékař, který se chtěl pomstít a zlikvidoval celou nevinnou rodinu ; frustrovaný slepý muž, který odpálil bombu v jednom z největších amerických supermarketů a nemilosrdný zabiják, který zavraždil manžele v autě na Route 66, zatímco jejich čtyři synové spali ve stanu jen několik metrů od nich