Jak dinosauři fungují - Snow, Alan, 1959- (Fragment, 2016)
Přemýšleli jste někdy nad tím, jakou barvu měli dinosauři ve skutečnosti? Dokážete si tipnout, co si dávali k snídani? Myslíte, že byste jim dokázali utéct? Budete se divit, ale dokázali! Tuto a další překvapivé odpovědi najdete v naší originální knížce, která vám o dinosaurech prozradí i to, co byste možná raději vědět nechtěli. Vtipné a originální provedení s podrobnými ilustracemi pro všechny dinosauří šílence!