Mrazivý oheň : příběh ze světa Tryllů : kroniky Kaninu - Hocking, Amanda, 1984- (CooBoo, 2016)
Bryn byla pro království Kaninů jen outsiderem. I tak sní o tom, že se stane členkou elitní královské gardy. V cestě jí nesmí stát ani city, které chová ke svému šéfovi. Konečně má příležitost konfrontovat zrádce, který se pokusil zavraždit krále. Jen ona ho může zastavit. Nasadí život, aby ochránila ty, kteří ji nikdy nevzali mezi sebe?