Příběhy o prasátku Peppě (Peppa (Egmont), 2013)
Čtyři veselé příběhy o rodině prasátek na motivy televizního seriálu. Peppina je zvědavá prasečí holčička. V prvním příběhu se například od dědečka dozví, jak důležité jsou včely nebo kde žije šnek. V posledním zase jak je důležité třídit odpad.