Příběhy o prasátku Peppě. - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Peppa (Egmont), 2014)
Další čtyři veselé příběhy o rodině prasátek na motivy televizního seriálu. Prasečí holčička Peppa se tentokrát chystá přespat u kamarádky, zažívá dobrodružství na naučné stezce, jde k optikovi na oční vyšetření. Poslední příběh vypráví o Tomíkovi, který se nachladil, protože nechtěl nosit čepici.