Sám v muzeu - Braunová, Petra, 1967- (Edice České televize, 2016)
Když pan vrátný zavře muzeum a vydá se na obhlídku, začnou se dít věci! Ožívají tu pozoruhodné příběhy, které můžete sledovat v podobě komiksového dobrodružství prestižního výtvarníka Hzy Bažanta. V jednotlivých kapitolách se dozvíte mnoho zajímavého třeba o letadle prvního českého letce Jana Kašpara, o vzácném kříži Karla IV. či o známé kostře velryby z Národního muzea