Serafina a čarodějná hůl - Beatty, Robert, 1963- (CooBoo, 2017)
Serafina se toulala po pozemcích usedlosti Biltmore. Ale i tam bylo vždy co objevovat. Nikdo z pánů domu o ní totiž nevěděl, protože se svým otcem žila ve sklepení. Ale když začnou v usedlosti mizet děti, Serafina zjistí, kdo za tím stojí: muž v černém plášti, který se po nocích toulá chodbami Biltmoru. Serafina se spřátelí s Braedenem, synovcem majitelů. Společně musí odhalit, kdo se za černým pláštěm skrývá, dříve, než polapí všechny děti žijící v usedlosti