Strašidelná knihovna. - Butler, Dori Hillestad, 1965- (Fragment, 2017)
Holčička Klárka se seznámí s duchem Kazem a společně řeší záhadu v knihovně. První díl zábavné duchařské a detektivní řady pro děti od 7 let.