Tři metry vášně - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2016)
Přišla jsem na to jako blesk z čistého nebe. Abych byla šťastná, potřebuju, aby mne někdo miloval, abych milovala já jeho a aby mi to slušelo! A když jsem si své touhy takhle zformulovala, bylo mi jasné, co musím udělat! A o tom je můj příběh. Dalo by se to shrnout do jedné věty: Budu vám vyprávět, jak jsem konečně našla ten ideální model!