Austrálie : nejzajímavější místa, autentické zážitky - McNaughtan, Hugh (Lonely Planet, 2016)
Kulturní a geografická identita Austrálie byla utvářena miliony let izolace. Krásná krajina této země má v sobě odolnost, kterou se pyšní i její obyvatelé