Florencie a Toskánsko - Williams, Nicola, 1971- (Lonely Planet, 2016)
Pohlednice opravdu nelžou. Toskánsko je skutečně nádhernou kombinací úchvatné zelené krajiny, renesanční nádhery a fantastického jídla a vína