Italština : konverzace a slovník - Stloukalová, Zuzana (Lonely Planet, 2016)
Konverzační příručky Lonely Planet spojují cestovatele a místní už více než čtvrt století. Získejte ze své cesty víc s přehledně uspořádanými frázemi pro každou situaci. Průvodce jídelním lístkem zajistí, že si objednáte to, co skutečně chcete. S oboustranným slovníkem o více než 3500 heslech najdete vždy to správné slovo. Domluvu vám usnadní zkrácené a klíčové fráze a běžné otázky a odpovědi. To vše doplňují jazykové a kulturní tipy