Kambodža - Ray, Nick (Z řady průvodců Lonely Planet, 2015)
Vystoupejte do říše bohů v chrámu Angkor Wat. Sestupte do pekel věznice Tuol Sleng. Kambodža, s fascinující i depresivní historií, nabízí omamnou přítomnost