Kanárské ostrovy : přehledné mapy, užitečné tipy na cestu, praktická doporučení - Quintero, Josephine (Z řady průvodců Lonely Planet, 2012)
Tyčící se sopky, zurčící vodopády, lávová pole a skupiny velbloudů kráčejících do západu slunce - Ti, kteří Kanárské ostrovy znají, vědí, že mají podmanivou tvář i mimo přímořská letoviska