Kypr - Quintero, Josephine (Lonely Planet, 2015)
Očekávejte neočekávané - zničenou identitu, vášnivé obyvatele a kulturu, krajinu a životní styl, jež uchvátí vaši představivost a přinesou mnohá překvapení