Maledivy - Masters, Tom, 1977- (Lonely Planet, 2015)
Maledivy jsou díky nekonečným plážím, pozoruhodné geografii a fantastickému podmořskému životu jedinečnou destinací pro novomanžele, milovníky slunce a potápěče