Malta a Gozo - Blasi, Abigail (Lonely Planet, 2016)
Zářivé moře, historická kamenná města, prehistorické památky a potápěčské lokality proslulé jeskyněmi a lodními vraky - na Maltě si každý najde svůj ráj