Mauricius, Réunion a Seychely - Carillet, Jean-Bernard (Z řady průvodců Lonely Planet, 2014)
Průvodce vás dostane přímo k srdci ostrovu, nádherné pláže, tropická krajina, špičkové hotely, výtečná kuchyně a víc než dost kulturních zážitku. Mauricius, Réunion a Seychely nabízejí jedinečné spojení přírody, kultury a příjemných chvil. Inspirativní fotografie, informace o aktivitách a nejzajímavější místa