Nepál - Mayhew, Bradley (Z řady průvodců Lonely Planet, 2013)
"Kde jinde můžete jít celé týdny uprostřed nejvyšších hor na světě, prohlížet si středověké chrámy a pak stopovat tygry vlhkou džunglí? Namouduši, Nepálu se nemůže nic rovnat."