Nizozemsko - Le Nevez, Catherine (Lonely Planet, 2016)
Mistrovská umělecká díla, větrné mlýny, tulipány a stylové kavárny koexistují s převratnou architekturou, špičkovým designem a vyhlášeným nočním životem