Norsko - Ham, Anthony (Z řady průvodců Lonely Planet, 2012)
Norsko je místo, jaké potkáte jednou za život, a podstata jeho kouzla je prostá: je to jedna z nejkrásnějších zemí na světě. Vychutnejte si nádheru fjordů a dramatické ledovce, putujte rozlehlou severskou divočinou a nechte se unést adrenalinovými sporty - Norsko je zemí snu pro každého milovníka přírody. Ať už prozkoumáváte romantickou krajinu nebo se touláte kouzelnými městečky, tento průvodce z edice Lonely Planet vám umožní důvěrně poznat zemi půlnočního slunce.