Slovinsko - Baker, Mark, 1959- (Z řady průvodců Lonely Planet, 2013)
Zasněžené horské štíty, tyrkysové zelené řeky a Benátkami inspirované jadranské pobřeží. V celém Slovinsku se za rustikálně venkovským šarmem ukrývá kulinářská a kulturní sofistikovanost. S tímto průvodcem se dostanete přímo k srdci země! Úžasné zážitky, inspirativní fotografie, informace o aktivitách a nejzajímavější místa.