Švýcarsko - Williams, Nicola, 1971- (Z řady průvodců Lonely Planet, 2013)
Nevšímejte si jen sametové čokolády, kukačkových hodin a jódlování - současné Švýcarsko, země čtyř jazyků, je zemí báječného cestování a božských zkušeností.