Thajsko - Williams, China (Z řady průvodců Lonely Planet, 2015)
Thajsko, přátelská a zábavu milující země, exotická a tropická, kultivovaná a historická, vyzařuje zlatou záři ze svých třpytivých chrámů a tropických pláží i vždy uklidňujících thajských úsměvů. V průvodci naleznete inspirativní fotografie, informace o aktivitách a přehled nejzajímavějších míst, užitečné tipy a nejlepší doporučené trasy vám dávají možnost sestavit si cestu podle svých představ, málo známé trasy – naši autoři pro vás odhalují skrytá místa, čímž vám pomáhají zažít něco jedinečného