Tchaj-wan - Kelly, Robert (Z řady průvodců Lonely Planet, 2015)
V průvodci najedete inspirativní fotografie, informace o aktivitách a přehled nejzajímavějších míst. Užitečné tipy a nejlepší doporučené trasy vám dávají možnost sestavit si cestu podle svých představ. Naši autoři pro vás odhalují skrytá místa, čímž vám pomáhají zažít něco jedinečného