Východ USA : přehledné mapy, užitečné tipy na cestu, praktická doporučení - Zimmerman, Karla (Z řady průvodců Lonely Planet, 2012)
Průvodce obsahuje: Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire, Maine, Washington, D.C , Maryland, Delaware, Virginie, Západní Virginie, New York, New Jersey, Pensylvánie, Severní Karolína, Jižní Karolína, Georgie, Alabama, Mississippi, Louisiana, Arkansas, Tennessee, Florida, Illinois, Indiana, Ohio, Michigan, Wisconsin a Minnesota - inspirativní fotografie - přehledné mapy - srozumitelné praktické informace - tipy na pěší túry - všestranné podklady pro plánování cesty - zasvěcené informace o dějinách, kultuře a přírodě. Informacím pro cestovatele můžete důvěřovat, protože autoři Lonely Planet navštěvují místa, o nichž píší, při každém novém vydání