Západ USA : přehledné mapy, užitečné tipy na cestu, praktická doporučení - Balfour, Amy C. (Z řady průvodců Lonely Planet, 2012)
Bujné lesy pacifického severozápadu. Sluncem políbené kalifornské pláže. Uzoučké stezky stíněné stromy ve Skalnatých horách. Karmínové skály a svědecké vrchy v Utahu. Na západě USA najdete krajinu pro každou náladu a každé dobrodružství. Průvodce obsahuje: Kalifornie, Washington, Oregon, Montana, Wyoming, Colorado, Idaho, Utah, Arizona, Nové Mexiko, Nevada. Náš slib Našim informacím pro cestovatele můžete důvěřovat, protože autoři Lonely Planet navštěvují místa, o nichž píší, při každém novém vydání. Nepřijímáme protislužby ani dárky za pozitivní hodnocení a můžete se spolehnout na to, že jsme objektivní