Hostitel - Cook, Robin, 1940- (Knižní klub, 2016)
Lynn Peircová má pocit, že má před sebou skvělý život. Je nadějnou studentkou medicíny a má báječného přítele, úspěšného mladého právníka. Její pečlivě uspořádaný svět se však obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se Carl po rutinní operaci neprobere z anestézie a magnetická rezonance jen potvrdí mozkovou smrt. Otřesená Lynn se usilovně snaží najít odpověď na otázku, co se vlastně stalo. Přesvědčená, že za celou nehodou je něco víc, než nemocnice tvrdí, snaží se Lynn s pomocí spolužáka Michaela využít všechny dostupné prostředky, aby dokázala nesprávný lékařský postup nebo zanedbání péče